• Service Center semesterstängt v.29-31
  • Order öppet som vanligt

 

Verktygsadministration, ett måste för optimerad lagerhållning

 

Lagerautomat för effektivisering & säkerhet

 

Fortivas Lagerautomater är utvecklade för att effektivisera lagerhanteringen av små och medelstora varor. I takt med att kunders behov förändras kan man anpassa rätt automat för att få optimal funktion. I vår leverans ingår lagerautomaten med komplett system och anpassad i olika utföranden, utefter de behov er verksamhet har. Lagerautomater är någonting som både användare, lagerpersonal, inköpare och ekonomichef tjänar på.

Med lagerautomater minskar risken för felutplock, mindre svinn, gör hanteringen säkrare och gör påfyllning av produkt enklare. Inköparen får bättre underlag för beställning, mer exakta förbrukningsrapporter samt effektivare inköp. Allt som allt bidrar lagerautomater till ökad produktivitet, bättre lagerunderhållning och bättre lönsamhet.

Fortivas lagerautomat kan stå ute på plats i er produktion. Den ger full kontroll över verktygens saldo samt in- och uttag. Det går att koppla våra lagerautomater till olika projekt och möjlighet finns att bestämma vem som ska ha tillgång till automaten.

 

Kontakta Oss

Genom våra lagerautomater blir det enkelt att hålla koll på ert lagersaldo, inventering och påfyllnad. Målsättningen är att reducera lagerkostnad och sortiment med 30%, dessutom finns verktygen alltid till hands när de behövs.

 

  • Få full kontroll över din verktygskostnad
  • Får full kontroll på din verktygskostand för varje jobb
  • Få rapport varje månad