• Trollhättan semesterstängt v.29-31
  • Malmö ej semesterstängt

VÄNDSKÄRSFRÄSAR

PLANFRÄSAR
PLANFRÄSAR
Allmän planfräsning, effektiva planfräsar med den senaste teknologin för generella bearbetningsprocesser, hög produktivitet och bästa totalekonomi.
SE PRODUKTER
HÖRNFRÄSAR
HÖRNFRÄSAR

FORTIVA erbjuder ett av marknadens bredaste program av hörnfräsar till olika ändamål och krav med den senaste teknologin för effektiv och lönsam produktion. Programmet inkluderar både pinnfräsar och fräskroppar.

SE PRODUKTER
SKIVFRÄSAR
SKIVFRÄSAR

I vårt kompletta program med skivfräsar, skärradier, geometrier och sorter kan du hantera alla typer av skivfräsapplikationer.

SE PRODUKTER
RUNDSKÄRSFRÄSAR
RUNDSKÄRSFRÄSAR

Ett allroundverktyg för de flesta applikationer från små dimensioner med skaftinfästning och ett bra val vid 3D fräsning till grovfräsning av tuffa material och stora komponenter.

SE PRODUKTER
HÖGMATNINGSFRÄSAR
HÖGMATNINGSFRÄSAR

Högmatningsfräsning är en bearbetningsmetod som tillåter upp till tre gånger snabbare bearbetning än konventionella metoder. Applikationsområdet är brett och är ett utmärkt val i alla material.

SE PRODUKTER
DYKFRÄSAR
DYKFRÄSAR

Dykfräsning är en metod som används i axiell bearbetningsriktning och har stora fördelar som ger minimal radiell utböjning av verktyget och därmed stabil bearbetningsprocess.

SE PRODUKTER
529 produkter
Filtrera
Diameter, D1 (0/165 valda)
Max skärdjup, Ap1 max (0/106 valda)
Ställvinkel, Kr (0/24 valda)
Skaft/Adapter, typ (0/6 valda)
Skärformat (Produktfamilj) (0/122 valda)
Arbetsmaterial (0/6 valda)
Sortera
Diameter, D1
Max skärdjup, Ap1 max
Ställvinkel, Kr
Skaft/Adapter, typ
Skärformat (Produktfamilj)
Arbetsmaterial