• LEDIG TJÄNST
  • TEKNISK KAPSÄLJARE
  • SYDÖSTRA SVERIGE

Vill du bli en del av vårt team?

Teknisk Säljare - Kapning

Fortiva kan se tillbaka på en väldigt framgångsrik tillväxtresa där vi ständigt har som mål att öka våra kunders lönsamhet och konkurrenskraft. Fortiva är marknadsledande inom segmentet kapning, kapklingor och bandsågblad, till metallindustrin. Nu satsar vi för fortsatt tillväxt och förstärker säljorganisationen med en säljare i östra Sverige.

Vi söker dig som vill utveckla försäljningen genom ett tätt samarbete med befintliga kunder och nya kunder. Service och partnerskap är ledord. Du får gärna ha en teknisk utbildning men det viktigaste är din personlighet och att du är en händig person med ett brinnande tekniskt intresse. Tidigare erfarenhet av kapning är inget krav.

Du ska ha en stor portion eget driv och initiativförmåga. Du trivs med att ansvara och planera eget arbete. Som person tror vi att du är nyfiken, kommunikativ, lösningsfokuserad, trivs med att träffa kunder och har en tydlig social förmåga.
Du kommer att utgå från din bostad som kan vara i området kring Linköping-Norrköping Ditt arbetsområde kommer främst att vara i sydöstra Sverige men resor till andra delar av Sverige och utlandet förekommer. I din roll förekommer det även kontakter med leverantörer i andra länder, så förmågan att behärska engelska i tal och skrift är nödvändigt. Körkort B är ett krav.

Fortiva AB
Fortiva är en innovativ leverantör av verktygslösningar inom skärande- och kapande bearbetning. Vi har idag verksamheter i Sverige och Danmark med cirka 50 medarbetare totalt.

På Fortiva tror vi på individen och vill bidra till personlig utveckling. Du har stor frihet under ansvar samtidigt som det finns hjälpsamma kollegor runt dig.
För fler frågor eller ansökan om tjänsten så kontakta rekryterande chef Janne Karlsson

E-post: janne.karlsson@fortiva.se

Telefon: 0730-300422