• Fri frakt

    Snabba leveranser

    Brett sortiment

Vill du bli en del av vårt team?

Fortiva söker Tekniker

Tekniker skärande bearbetning, Malmö

 

Fortiva kan se tillbaka på en väldigt framgångsrik tillväxtresa där vi ständigt har som mål att öka våra kunders lönsamhet och konkurrenskraft. Vi söker därför en Tekniker inom skärande bearbetning med placering i Malmö.

Vi söker en person som uppskattar ett tätt samarbete med kunder och våra säljare, där teknik, hög servicegrad, innovation samt mod är ledorden. Du har förmodligen en teknisk utbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom skärande bearbetning, CNC-arbete, produktionsteknik eller liknande.

På Teknisk Support kommer du att bli en del av ett team där du kommer ta hand om ärenden från kunder och våra säljare. Ärenden varierar allt från mindre verktygslösningar till större komponentberedningar och verktygsval. I detta ingår det att designa verktyg, göra tidsberäkningar samt kollisionstester. Du ansvarar för att serva kunder och säljare med tekniska dokumentationer, samt ett nära samarbete med våra leverantörer. I mindre uppdrag arbetar du helt självständigt medan du i större ärenden arbetar i team om 2–3 personer. Du ansvarar för att driva ärenden i mål och dokumenterar uppdragen löpande i vårt CRM.

Du ska ha en stor portion eget driv och initiativförmåga kombinerat med ett genuint teknikintresse inom skärande bearbetning. Som person tror vi att du är nyfiken, kommunikativ, lösningsfokuserad, trivs med att supportera kunder och har en tydlig social förmåga. Vi söker dig som har både den teoretiska bakgrunden i kombination med det praktiska där vi värdesätter förmågan att tänka innovativt.

Din placering är på vårt huvudkontor i Malmö. I din roll förekommer det dagliga kontakter med leverantörer i andra länder, så förmågan att behärska engelska i tal och skrift är nödvändigt.

Fortiva AB

Fortiva är en innovativ leverantör av verktygslösningar inom skärande- och kapandebearbetning. Vi har idag verksamheter i Sverige och Danmark med cirka 50 medarbetare totalt.

Fortiva ingår i LSAB Group som är en av de framgångsrika enheterna inom Latour Industries.

LSAB Group är verksamt i sju länder och har tillsammans cirka 300 medarbetare.

Investment AB Latour (publ) är noterat på Nasdaq OMX Nordic Cap. Vi är 4 000 anställda i den helägda industrigruppen där Fortiva AB är en av de 70 företag som ingår i gruppen.

För fler frågor eller ansökan om tjänsten så kontakta gärna rekryterande chef Peter Lindén.

recruit@fortiva.se

Tlf. 0730-399765

Senast 2022-05-15 vill vi ha din ansökan