• Trollhättan semesterstängt v.29-31
  • Malmö ej semesterstängt

Vill du bli en del av vårt team?

Fortiva söker Tekniker!

Tekniker skärande bearbetning, Mälardalsregionen

 

Fortiva kan se tillbaka på en väldigt framgångsrik tillväxtresa där vi ständigt har som mål att öka våra kunders lönsamhet och konkurrenskraft. Nu gasar vi vidare och söker därför en Tekniker inom skärande bearbetning med placering i Mälardalsregionen.

Vi söker en person som uppskattar ett tätt samarbete med kunder där teknik, partnerskap, innovation samt mod är ledorden. Du har förmodligen en teknisk utbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom skärande bearbetning, CNC-arbete, produktionsteknik eller liknande.

I rollen som tekniker kommer du jobba tätt med våra säljare för att ta fram olika lösningar med verktygspaket och tjänster till våra kunder baserat på deras behov. En naturlig del i rollen är den praktiska aspekten där man som tekniker även är med vid igångkörning, testning, dokumentation samt överlämning av projekt. Även uppgifter som projektledning kan förekomma vid större projekt där vi typiskt kan jobba 2-3 tekniker ihop.

Du ska ha en stor portion eget driv och initiativförmåga kombinerat med ett stort teknikintresse inom skärande bearbetning. Som person tror vi att du är nyfiken, kommunikativ, lösningsfokuserad, trivs med att träffa kunder och har en tydlig social förmåga. Vi söker dig som har både den teoretiska bakgrunden i kombination med det praktiska där vi värdesätter förmågan att tänka innovativ väldigt högt.

Du kommer att utgå från din bostad. Resor blir en naturlig del av din vardag. Ditt arbetsområde kommer främst att vara kring inom Mälardalsregionen men resor till andra delar av Sverige kan förekomma. I din roll förekommer det även kontakter med leverantörer i andra länder, så förmågan att behärska engelska i tal och skrift är nödvändigt.

Fortiva AB

Fortiva är en innovativ leverantör av verktygslösningar inom skärande- och kapandebearbetning. Vi har idag verksamheter i Sverige och Danmark med cirka 50 medarbetare totalt.

Fortiva ingår i LSAB Group som är en av de framgångsrika enheterna inom Latour Industries.

LSAB Group är verksamt i sju länder och har tillsammans cirka 300 medarbetare.

Investment AB Latour (publ) är noterat på Nasdaq OMX Nordic Cap. Vi är 4 000 anställda i den helägda industrigruppen där Fortiva AB är en av de 70 företag som ingår i gruppen.

För fler frågor eller ansökan om tjänsten så kontakta gärna rekryterande chef Peter Lindén.

Peter.linden@fortiva.se

Tlf. 0730-399765